vineri, 25 mai 2012

You`re God`s masterpiece..

Am descoperit aceasta melodie pe Cabral.ro si o ascult obsesiv de mult din acel moment. Mi se pare o declaratie de dragoste deosebit de frumoasa, versurile fiind in sfarsit altceva decat "You're beautiful and I love you" (desi eu tot timpul spun ca ce e simplu e si frumos, dar uneori se mai vor si schimbari :D)

5 comentarii:

  1. mmda.. interesantă / drăguță melodia. Încă nu m-a acaparat așa ca pe tine, dar e ceva diferit și plăcut.

    Eu aici o aud pentru prima oară, că la cabral nu am avut timp să mai trec... publică atât de multe chestii că mă sperii când văd. Știind că nu am timp de ele, nu mai citesc nimic... Mai bine mai răruț...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. revin... mi-a rămas refrenul în cap ca o pată pe un tricou alb!

      Ștergere
    2. da pai asa am patit si eu la inceput, mi s-au parut dragute versurile si ritmul melodiei si cam atat..apoi m-am trezit fredonand-o pe oriunde mergeam si mi-a intrat la suflet :D

      Ștergere
  2. Eu stiu melodia asta tot de la tine, dar de cand ai puso pe Facebook. Vreau sa spun ca de atunci o ascult continuu. Si ai dreptate, versurile sunt altfel. Faptul ca sunt atat de sincere si naturale m-au atras mult mai mult decat melodia in sine. Apropo, ai ascultat Mississippi Isabel? E faina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am apucat sa ascult si Mississippi Isabel, ca o pomeneste in melodie si apoi am vazut in lista din dreapta de pe youtube ca au o melodie cu acelasi nume...am spus ca voi asculta mai mult King Charles ca imi place stilul lor, dar sincer nu am mai apucat sa stau pe net...sper sa recuperez cat de curand..

      Ștergere